Klubbtur til Molde

Postet av Ok Skøynar den 1. Jul 2024

O-sesongen tar straks sommerferie men i august er det fullt opp med o-løp igjen! 
Helga  23. - 25. august er det Midt-Norsk mesterskap i Molde og klubben legger til rette for at dette blir årets klubbtur for barn, ungdom, voksne og godt voksne!
Det er allerede reservert overnatting, men transport er avhengig av hvor mange som blir med. Mest sannsynlig vil det bli personbil, men om det blir mange nok påmeldte kan buss være et alternativ. For å vite hvor mange vi blir er det ønskelig med en tilbakemelding innen 23. juli. 
Fredag er det sprint i Molde sentrum med arena på rådhusplassen. OBS: her benyttes touch-free poster, dvs at man vil få utdelt egen brikke på arena. https://eventor.orientering.no/Events/Show/18995
Lørdag er det langdistanse på Skaret skisenter. På Skaret vil det også være gratis småtroll for barn, samt "barneparkering" for de minste. https://eventor.orientering.no/Events/Show/18996
Søndag er det stafett på samme sted. Om du ønsker å løpe, kommenter innlegget eller gi beskjed til Øystein eller Gisle. Lag vil bli satt opp etter slik at alle som ønsker får løpe.  https://eventor.orientering.no/Events/Show/20279
Et alternativt tilbud til stafett er å delta på åpne klasser eller "Reser-løpet". Dette er individuelle løp. Reserløpet er 12-14 km med relativ enkel orientering. Her er det også fellesstart! 
For barn mellom 8 og 12 år er det en egen lagkonkurranse . Hvert lag skal ha 3–5 deltakere. Hver deltaker får før start utlevert et kart med et antall poster, der postene har ulik poengverdi. Hvert lag skal i løpet av 60 minutter samle så mange poeng som mulig. For hvert minutt laget går over tiden, gis minuspoeng. Noen av postene/ strekkene har oppgaver som gir ekstra poeng. Laget skal løpe samlet over mål. Med andre ord veldig moro!
Løypelengder vil komme ut i PM etterhvert. 
Påmelding for individuelle løp gjøres i eventor. Om du trenger hjelp med påmelding, ta kontakt med Øystein eller Gisle. Påmeldingsfrist for alle løp er 12. august. 


https://www.mnm2024.no/


Bli med på en sosial, sporty og morsom helg sammen med OK Skøynar!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.